Profesjonell pianoflytting Oslo, til konkurransedyktig pris. Trenger du å flytte piano? Flyttebyrå Oslo utfører trygg flytting av piano og flygel, for private og bedrifter. Flytting og pianotransport av høy kvalitet, til konkurransedyktige priser. God kapasitet, vi tar ofte oppdrag samme dag!

pianoflytting oslo

Andre tjenester – Bærehjelp – Flytte mellom byer – MonteringKontorflytting

Skal du flytte, og trenger utflyttingsvask? Vi utfører flyttevask i Oslo, av høy kvalitet. Våre renholdere, vasker rent og pent for deg. Miljøgodkjent rengjøringsbyrå, med lang erfaring innen rengjøringsbransjen. Bestill flytting + flyttevask hos oss, og få rabatt på rengjøringen. 

Profesjonell pianoflytting

Vi utfører trygg og sikker flytting av piano og flygel, for private og bedrifter. Flytter piano og flygel i alle størrelser og former. Bæring og transport i Oslo, Asker, Bærum, Lillestrøm og Ski. 

Flytte piano pris

Pris for pianoflytting vil variere etter:

  • Pianoets størrelse, form og vekt
  • Hvor lett tilgjengelig det er å bære ut og inn
  • Hvor langt det skal transporteres
flytte piano oslo

Trygg flytting av piano

Piano og flygel er viktige eiendeler for folk, med ofte stor økonomisk og følelsesmessig verdi. Mange har gamle antikke piano, som man ønsker å ta vare på. Under bæring og transport, håndterer vi piano på en sikker og trygg måte, for å unngå skader. Pianoet eller flygelet blir forsvarlig pakket inn, og sikret korrekt under transport. Våre sjåfører kjører ansvarlig og rolig, for å unngå unødvendige påkjenninger under transporten. Flyttebyrå Oslo har også alle nødvendige forsikringer, slik at dine eiendeler er 100 % skadeforsikret

Bærehjelp

Trenger du kun hjelp til å bære? Av og til trenger man hjelp til å bære piano, til et annet rom. Eller så har man flyttebil, og trenger kun hjelp til å få bært piano ut i varebilen. Vi stiller opp med sterke flyttekarer, som bærer for deg. Trygt og effektivt, til konkurransedyktige priser. 

Piano transport

Skal du frakte piano eller flygel, over lengre avstander? Flyttebyrå Oslo tilbyr pianotransport fra Oslo/Østlandet til alle byer i Norge, inkludert til Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Transporterer også flygel, piano og andre gjenstander fra Oslo og resten av Østlandet, til alle land i EU, inkludert UK. Trygg piano transport, våre sjåfører får dine eiendeler trygt frem!

Kaste piano?

Trenger du å kaste piano, flygel eller andre gjenstander? Vår søppeltaxi henter og kaster alt av søppel og avfall i Oslo, Bærum, Asker, Lillestrøm og Follo. Miljøvennlig avfallstaxi, vi kildesorterer alltid. 

Flytte piano selv?

Skal du flytte piano selv? Pianoflytting krever konsentrasjon, styrke og tålmodighet. Man bør ha bærestropper, hansker, vernesko, ha en stor varebil og være minimum 3 personer. Sjekk gjerne denne videoen, for riktig teknikk ved flytting av piano eller flygel.  

Relevant – PianoservicePianostemmerKjøpe piano

flytting av piano

Flytte piano Oslo

Flyttebyrå Oslo tilbyr pianoflytting og transport, i Oslo og deler av Viken fylkeskommune. Det inkluderer områder som: Asker, Bærum, Drøbak, Ski, Ås, Nesodden, Moss og Lillestrøm. Vi utfører også langdistanse piano transport fra Østlandet, til alle byer i Norge. Skal du flytte piano, flygel eller andre eiendeler fra Norge til utlandet? Vi utfører utenlandsflytting til alle EU land, pluss UK og Sveits. Våre sjåfører har god erfaring på europeiske veier, dine eiendeler kommer garantert trygt frem. 

piano transport

Pianoflytting med trygghetsgaranti

Pianoer og flygel har ofte høy økonomisk og opplevd verdi. Mange er eldre antikke gjenstander, man ønsker å ta godt vare på. Flygel eller pianoer er spesielt utsatt for skader, under flytting. Det gjelder utvendig, men ikke minst innvendig, på det delikate maskineriet. For å unngå skader, er det viktig å:

  • Pakke det skikkelig inn, med bobleplast eller flyttepledd
  • Løfte og bære det korrekt. 
  • Sette det oppreist, og sikre det korrekt under transport
  • Kjøre forsiktig, spesielt i svinger. Unngå humper og dumper i veibanen

 

Vi har utført mange hundre piano flytt oppdrag i Oslo, Asker, Bærum, Ski og Lillestrøm. Ditt piano eller flygel er i trygge hender, hvis du bruker oss under flyttingen. Det kan vi garantere!